Activiteiten

Op zoek naar een leuke locatie voor een teamuitje, vrijgezellendag, familiedag of een dagje uit met het gezin? Combineer het bowlen met een andere leuke activiteit! Wij bieden diverse activiteiten voor zowel grote groepen als kleine groepjes. Combineer een aantal activiteiten met een heerlijk buffet, een diner in het restaurant of een lunch.

🎳Bowlen

Voor het altijd leuke en gezellige spelletje bowlen kom je naar het bowlingcentrum van Mölke. De moderne witte banen en de LED verlichting geven het geheel een bijzondere uitstraling.

 • Je hoeft jouw eigen punten niet te tellen, want alles verloopt computer gestuurd. De speciale lichteffecten en de lasershow zorgen voor een spectaculair uitje.
 • Kleurenshows op de banen, gecombineerd met breedbeeld entertainment op supergrote projectieschermen begeleid door geluid van bioscoopkwaliteit.
 • Het showbowlen start met een professionele lasershow verzorgd door echte professionele lasers. Het bowlen is een unieke belevenis wat je niet mag missen!

Kom bowlen!

🚲Familiefietsen

In polonaise de weg op, zo voelt het als je op de familiefiets stapt. Met een grote skelter en daarachter vele gekoppelde karretjes verken je de prachtige Reggestreek, Je zult met z’n allen in het middelpunt van de belangstelling staan!

 • De familiefiets wordt ook wel fietstrein genoemd!
 • Je kunt een route fietsen of als je met een grote groep bent halverwege wisselen met de rondvaartboot.
 • Zo heb je een leuke 2-uur durende activiteit voor een grote groep.

Wij hebben voor 30-personen aan fietstreinen. Ben je met een grotere groep? Combineer de fietstrein met de rondvaartboot. Wij zorgen onderweg voor een wisselplaats.
Familie fietsen

fietstrein overijssel

🚌Amerikaanse schoolbus

Maak een rondtocht door de Reggestreek met een echte authentieke Amerikaanse Schoolbus. De schoolbus biedt plaats aan maximaal 34 personen. Voor grotere groepen is het mogelijk om een rondrit met de Amerikaanse Schoolbus te combineren met de rondvaartboot of een huifkartocht. De ene helft van de groep gaat het eerst een uur met de boot, de andere helft met de bus. Halverwege wordt er gewisseld.
Schoolbus

Amerikaanse Schoolbus huren

🐴Huifkartocht

Een huifkartocht tijdens een feestje doet het altijd goed. Zowel bij jong als oud. Genieten van de prachtige natuur van de Reggestreek. De Reggestreek heeft zeer veel te bieden, zeker in combinatie met een gezellige huifkartocht in het gezelschap van jouw gezinsleden, vrienden of collega’s.

 • Er zijn diverse enerverende routes uitgezet, waar je onder het genot van een hapje of drankje door paard en wagen doorheen wordt geleid.
 • Je zult ervaren hoe mooi het landschap is en ondertussen zal er in de intieme huifkar ongetwijfeld een gezellige en gemoedelijke sfeer hangen.
 • We verhuren 2 huifkarren: kleine voor 19 volwassenen of een grote voor maximaal 29 volwassenen.

Huifkartocht

Huifkartocht Twente

🎱Klootschieten

De typisch Twentse sport Klootschieten kan ideaal worden beoefend in de prachtige Reggestreek rondom ons Partycentrum. Je legt een route van anderhalf uur af, waarbij in groepen wordt geprobeerd om de kloot in zo min mogelijk worpen over het parcours te gooien. Onderweg zal het er ongetwijfeld gezellig en fanatiek aan toe gaan. Klootschieten is een gezellige activiteiten waarbij goed samengewerkt moet worden. Onder het klootschieten is er voldoende tijd om bij te kletsen.

Tip: Onderbreek het klootschieten met een hapje, drankje of picknick!

Klootschieten

klootschieten overijssel

⛳Boerengolf

Boerenklompgolf – ook wel bekend als ‘Boerengolf’ – is in korte tijd enorm populair geworden.. Wij bieden je in samenwerking met Recreatieboerderij de Grimberghoeve de mogelijkheid om dit populaire spel te spelen.

 • De 9-holes boerenklomp golfbaan waar is door verschillende weilanden aangelegd en is omgeven door bos en akkerwallen.
 • Onderweg zijn verschillende hindernissen aangelegd, waar je met jouw golfclub de golfbal – die in deze sport beide in een grote en boerenvariant zijn vormgegeven – tussendoor moet spelen.
 • Voorbeelden zijn een boerenhek, melkbussen en een heuse huifkar. Degene die dit lukt in het minst aantal slagen, is de winnaar van dit uitdagende spel!

Boerengolf

Boerengolf Twente

🔄Wisselactiviteiten

Combineer verschillende activiteiten en stel een eigen activiteitenprogramma samen. Een wisselactiviteitenprogramma bestaat uit minimaal 2 activiteiten.

 • De helft van de groep gaat met de kano of boot, de andere helft met de fietstreinen, halverwege wordt er gewisseld.
 • Een andere mogelijkheid is dat de helft met de fluisterbootjes gaat, de andere helft met de huifkar. Ook hier wordt halverwege weer gewisseld.
 • Liever met de groep bij elkaar blijven? Ga samen kanovaren en varen met de fluisterbootjes en wissel halverwege.

Wisselactiviteit

Activiteiten vader en zoon weekend
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×