LED’s Go Showbowling

LED’s Go Showbowlen

Niet alleen een welkom attractie voor de gasten op Vakantiepark Mölke, maar ook voor de inwoners van heel Overijssel, Twente en Nijverdal, Wierden en Rijssen in het bijzonder. Het LED’s Go Showbowling in combinatie met de witte bowlingbanen van BCE Bowling uit Made is een unieke belevenis. Bowling heeft een heel nieuwe dimensie gekregen. Nooit eerder heb je bowling in een indrukwekkende kleurenshow beleefd als bij het nieuwe LED’s Go Showbowling centrum van Partycentrum Mölke.

Kleurenshows op de banen, gecombineerd met breedbeeld entertainment op supergrote projectieschermen begeleid door geluid van bioscoopkwaliteit. Bewegende figuren op de approach geprojecteerd door LED moving heads en zelfs de approach die mee van kleur verandert met de shows op de banen. LED’s Go Showbowling.
Reserveren

Horeca

Ook het horecagedeelte van de bowling maakt deel uit van de kleurrijke beleving. Zo is de bar voorzien van stijlvolle kleuren, kunnen de design lampen van kleur veranderen en als het moet kleuren ook de wanden mee. Alles aangestuurd door onze Visual DMX LED’s Go Showbowling computer met touchbediening.
Lees meer

Milieu- en energie vriendelijk

Niet alleen is de bowling van Mölke de meest spectaculaire bowling van Overijssel, maar tevens de meest milieu- en energie vriendelijke bowling. Alle verlichting in deze unieke bowling is gebaseerd op LED. Niet alleen de showverlichting maar ook de sfeer en basisverlichting. Partycentrum Mölke is het toonaangevende voorbeeld dat show en ultiem amusement hand in hand kunnen gaan met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Alleen daarom al verdiend Partycentrum Mölke jouw bezoek als je een partijtje wilt bowlen.
Boek direct

 

  • molke-bowling-baan
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×