Bowlen Twente

Kom discobowlen in Twente bij Partycentrum Mölke. Mölke ligt tussen Nijverdal & Rijssen in de Twentse Gemeente Wierden. Mölke heeft 4 trendy witte bowlingbanen met de nieuwste licht- LED- en geluidstechnieken. LED’s go Showbowling in combinatie met de witte banen is een unieke belevenis. Bowling heeft een heel nieuwe dimensie gekregen. Nooit eerder heb je bowling in een indrukwekkende kleurenshow beleefd als bij het nieuwe LED’s go Showbowling van Partycentrum Mölke.

Bowlen in Twente met uw familie

De unieke bowlingbanen in combinatie met sfeervol ingerichte zalen, diverse activiteiten en heerlijke buffetten maakt Partycentrum Mölke de perfecte locatie voor een familieuitje. Wij hebben diverse (binnen) faciliteiten voor kinderen, oa. overdekt zwembad, binnenspeeltuin & airtrampoline.

Bowlen in Twente met collega’s

Bowlen met collega’s in Twente kan bij Partycentrum Mölke. Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 tot 100 personen. Je kunt bij ons het bowlen combineren met diverse andere activiteiten, barbecueën, wij serveren heerlijke koud&warme buffetten of a la carte eten.

Bowlen in Twente met uw gezin

Bowlen in Twente met jouw gezin, lekker genieten van een dagje uit. Kindvriendelijk uit eten in het Dinercafé & Pannenkoeken, uitwaaien op de Regge in een Fluisterbootje.

  • bowlen-in-twente
  • bowlen-met-collega
  • bowlen-met-gezin
  • bowlen-molke-bedrijven
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×