Bowlen en Eten?

Feesten & Partijen🎉

Voor onder andere familiefeesten en bedrijfsfeesten heeft Partycentrum Mölke verschillende modern ingerichte zalen. Van een klein ‘Fins Grillhuisje’ voor 13 personen tot de Reggezaal met ruimte voor 100 personen. Er zijn allerlei mogelijkheden om een bijzonder programma op maat samen te stellen. Kleine groepen kunnen heerlijk dineren in het Dinercafé.

Restaurant🍽️

Wil je met een groep uit eten? Kom dan naar het restaurant ‘Dinercafé & Pannenkoeken’ van Mölke! In ons restaurant kun je vanaf € 32,50,- een 3-gangen diner a-la-carte nuttigen. Neem plaats op het gezellige vernieuwde terras aan De Regge of zoek binnen een plaatsje bij de open haard als het wat minder aangenaam weer is. Ons restaurant is uitermate kindvriendelijk. Niet alleen zijn er diverse kindergerechten te verkrijgen, ook is er een ontzettend leuke en volledige overdekte BinnenSpeeltuin bij het restaurant te vinden. Kinderen kunnen zich hier uren vermaken. Terwijl jij lekker met elkaar aan het eten bent, heb je altijd zicht op je kinderen. Ons restaurant en de BinnenSpeeltuin grenzen namelijk direct aan elkaar en zijn voorzien van een groot raam.

Activiteiten & Faciliteiten🛶

Naast de binnenspeeltuin, het zwembad en de airtrampoline waar kinderen zich uren mee kunnen vermaken, zijn er allerlei activiteiten mogelijk om jouw programma compleet te maken. Stap met zijn allen op de fietstrein, laat zien wie de beste schutter is tijdens een potje handboogschieten of los het mysterie op tijdens een GPS-tocht door de omgeving. Voor de natuurliefhebbers is een vaartocht maken met de EMS Reggestroom een perfecte activiteit. Je gaat onder leiding van een schipper/verteller met max. 25 personen een bijzondere tocht varen over de Regge. Liever een actievere activiteit? Kies dan voor een tocht met de kajak of kano. Kortom, voor ieder wat wils!

Familieweekend👨‍👩‍👧‍👦

Ben je van plan om een weekend weg te gaan met de familie? Maak dan gebruik van de compleet ingerichte Bungalettes, Glamplodges, Reggehooibergen, Mobile Homes of Bungalowtenten tot 6 personen. Voor extra luxe en comfort kies je voor een vakantiehuisje met sauna en laat je een ontbijtmand bij je accommodatie bezorgen. Een unieke overnachting beleef je met elkaar in de Glamping accommodaties aan de Regge. Geschikt tot 15 personen. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor familieweekenden of groepsreserveringen kun je altijd contact opnemen met onze receptie.

Bekijk de actuele openingstijden

Openingstijden
Online reserveren

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×